Indeling activiteiten

Beste leden en niet-leden,

Leuk dat jullie je hebben aangemeld voor de verschillende activiteiten en workshops die we zondag 29 september gaan geven! Er zullen op deze dag 3 rondes plaatsvinden op de volgende tijden:

  • Ronde 1: 13.00 – 14.00 uur
  • Ronde 2: 14.30 – 15.30 uur
  • Ronde 3: 16.00 – 17.00 uur

Na de laatste ronde mogen alle deelnemende kinderen nog iets lekkers komen halen bij de blokhut.

De activiteiten vinden plaats op verschillende locaties in Vorstenbosch. In het onderstaande schema staat per workshop de locatie aangegeven, of je bepaalde kleding mee moet nemen en of de activiteit binnen of buiten is. Houdt voor de buitenactiviteiten rekening met slecht weer en zorg voor warme kleding en eventueel regenkleding. De mogelijkheid is er om tussen de verschillende rondes om te kleden.

Boksen wordt gegeven op een externe locatie. Zorg dat je 10 minuten voor de start van de ronde bij de blokhut aanwezig bent. Wij zorgen vanuit daar voor vervoer naar de activiteit.

Wij verwachten dat alle kinderen zullen deelnemen aan de activiteiten waarbij ze zijn ingedeeld. Jullie zijn zelf verantwoordelijk dat de kinderen op tijd op de juiste locaties zijn. Op elke locatie is een leiding van Jong Nederland Vorstenbosch aanwezig. Wij zorgen voor ranja en iets lekkers tijdens de activiteiten.

Klik hier om te zien waar je bent ingedeeld. Tip: gebruik ctrl + F om je naam te zoeken in het overzicht.

Wil je ons op de dag zelf bereiken? Bel dan naar:

  • Kim van der Wijst – 0623119033
  • Anne Raaijmakers – 0653277785