Over Ons

Jong Nederland Vorstenbosch

Een actieve vereniging voor de jeugd van Vorstenbosch opgericht op 3 oktober 1959. Door de inzet van vele vrijwilligers bestaat Jong Nederland Vorstenbosch alweer 60 jaar. Met vele activiteiten door het jaar heen en natuurlijk de wekelijkse clubavonden vermaakt de jeugd van Vorstenbosch zich actief, speels en met veel plezier.

Jong Nederland is onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen. Bij Jong Nederland Vorstenbosch hebben we momenteel 1 minioren groep, 2 maxioren groepen, 5 junioren groepen en 2 senioren groepen. De club avonden/dagen vinden plaats op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Minioren – 4 jaar t/m groep 3
De minioren vragen om een spel dat bij hun leeftijd past, een spel voor beweging en variatie, met korte opdrachtjes waarin ze hun fantasie en hun energie kwijt kunnen

Maxioren – groep 4 en 5
De maxioren spelen graag in een groep. Ze zijn van nature actief. Hun wereld is één en al spel, en één en al nieuwsgierigheid. De spelmogelijkheden hiervoor zijn talrijk: sport en spel, er op uit trekken of de wereld ontdekken door middel van opdrachten.

Junioren – groep 6 t/m 1e klas middelbare school
De junioren zijn graag actief bezig in teamverband. Zij hebben een kritische kijk in de wereld om hun heen en willen steeds nieuwe dingen ontdekken. Activiteiten die hen aanspreken zijn: themagericht werken, teamsporten, creatief spel en activiteiten gericht op samenwerking.

Senioren 2 klas middelbare school t/m 15 jaar
Als senior wil je graag de ‘alledaagse’ sleur ontduiken. Gezelligheid en helemaal jezelf kunnen zijn vind je belangrijk. Je hebt veel behoefte aan het samenzijn in een groep, de eenheid en de sfeer. Veel verschillende types maar toch één groep.


De leiding 2020/2021

Bestuur

Voorzitter: Vera Timmers

Vice-voorzitter: Lana van der Velden
Penningmeester: Sophie van Kessel
Secretaris: Kirle van Beekveld
​Algemeen bestuurslid: Mees Donkers

De groepen met bijbehorende leiding 2021/2022 vind je hier.

Alle leiding 20201-2022
Elcke vd Ven, Debby vd Boom, Teun Geenen, Linde van Houdt, Sjoerd Mulders, Joost vd Ven, Sophie van Kessel, Nina van Lanen, Anne van Duijnhoven, Kirle van Beekveld, Vera Timmers, Lotte Rijkers, Stef Geenen, Iris vd Heijden, Anne Rijkers, Eef van Lanen, Evy vd Zanden, Hein vd Heijden, Lotte van Houtum, Mees Donkers, Renske Vogels, Sara Geenen, Senne Timmers, Sterre Smits, Lana vd Velden, Bregje van Dijk, Hanneke Smolenaers, Cas vd Velden, Han van Kessel, Stijn Mathijssen, Thijme Vermeulen, Pien Verkuylen, Lynn vd Zanden, Gijs vd Zanden, Gijs van Houtum en Marijn van Kessel.

 

Leiding –  KAMP 2021